Empresa i Treball

Foto reunió

TURISME

Conseller Vila: "És absolutament oportú fer una gran campanya turística conjunta per promocionar Barcelona i Catalunya"

query_builder   31 agost 2017 16:51

event_note Nota de premsa

TURISME

Conseller Vila: "És absolutament oportú fer una gran campanya turística conjunta per promocionar Barcelona i Catalunya"

Foto reunió
 
·        El conseller d’Empresa i Coneixement es reuneix amb el ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, per analitzar la situació del sector turístic després dels atemptats de Barcelona i Cambrils
 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, ha assenyalat avui que “és absolutament oportú fer una gran campanya turística conjunta per promocionar Barcelona i Catalunya”. Després de la reunió d’aquest migdia a la seu de la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya amb el ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, per analitzar la situació del sector turístic després dels atemptats a Catalunya, el conseller Vila ha apuntat la “conveniència” que des de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), de forma conjunta amb Turisme de Barcelona i Turespaña, s’impulsi una “iniciativa conjunta” per tal  de promocionar Barcelona i Catalunya, especialment la Costa Daurada.
 
El conseller Vila ha reiterat que el comportament dels visitants després dels atacs del passat 17 d’agost “ha estat molt positiu”, i que “no hi ha hagut cap tipus d’incidència pel que fa a anul·lacions ni sol·licituds de repatriacions”. En aquest sentit, s’ha acordat amb el Ministeri que es faria un seguiment conjunt del comportament del mercat turístic a nivell internacional per avaluar els possibles efectes que hi pugui haver a mig o llarg termini.
 
Sobre l’abast i concreció d’aquesta acció promocional, el conseller ha apuntat que “hauran de ser els nostres equips tècnics els qui ens diguin, quan hagin passat unes setmanes, quina és l’orientació que ha de tenir aquesta campanya”. “No ens correspon a la política fer-ho. A la política ens correspon comprometre’ns a fer una anàlisi conjunta com hem vingut fent fins ara, de quin és el comportament de l’activitat turística en relació amb aquests fets i intentar comprometre accions conjuntes des de les diferents administracions”, ha afegit Vila.
 

-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través de:
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat
 
                      
 

1  

Imatges

Foto reunió

Foto reunió 2091

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia